10-07-2012 De middag van Zomer in Gelderland – Nunspeet

IMG_9341De zomerkaravaan van Omroep Gelderland staat vandaag op de Markt in Nunspeet. Het thema van vandaag is Sneeuwwitje! De opdracht: Sneeuwwitje. Het team heeft kunstschilder Gerrit Bakker ingeschakeld. Hij tovert het decor om tot een waar sprookjesbos! Om 18.00 uur word iedereen verwacht op het marktplein van Nunspeet, dan worden de mensen geteld! 

 

 

De Opdracht:

* Een dwergenhuis met zeven bedjes, bordjes etc.

* Sneeuwwitje is natuurlijk niet compleet zonder glazen kist, ridder en appel.

* En natuurlijk hangt er een pratend spiegeltje aan de wand, is er een boze stiefmoeder en een jager met een hertenhart aanwezig en natuurlijk heel veel dwergen!

De jury kijkt naar fantasie, magie, schoonheid en grootsheid. Vanavond om 18.00 moeten er minstens 250 mensen in het publiek staan, waarvan er minimaal 50 verkleed dienen te zijn in de geest van de Carnivale -de magie en de weemoed- of passen bij het thema. Het hele team moet natuurlijk ook verkleed!

Het team staat onder leiding van Rini Wolf. Hij organiseert vele festiviteiten in Nunspeet, en doet er alles aan om dit Zomer in Gelderland festijn tot een groot succes te maken! Samen met Lammert Booneshoo, Dian Booneshoo, Akkie Pluim, Evelyn Vos, Irmgard Vlijm, Gerwin Vlijm, Dick Baars, Hannekie Bos en Michel van Zalk probeert hij zo veel mogelijk geld voor hun goede doel te verdienen.

Voor meer info kunt u gaan naar www.zomeringelderland.nl 

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-