11-07-2014 Laat je horen! Gemeentebelang Speakers’ Corner op Marktplein!

NUNSPEET- Heb je een geweldig idee of zit je met een ergernis? Woon je in Vierhouten, Elspeet, Hulshorst of Nunspeet? Kom dan naar de tweede Speakers’ Corner van Jong Gemeentebelang! Wat is een Speakers’ Corner? De Speakers’ Corner is een spontaan inloopevenement waar iedereen welkom is. Het is dé plek waar jij het woord mag nemen en je kan richten tot de (politieke) toehoorders.

De Speakers’ Corner is bij uitstek de gelegenheid om mee te denken over starterswoningen, sportvoorzieningen en het uitgaansbeleid in de gemeente. Het is een bijeenkomst zonder drempels of verplichtingen waar iedereen onderwerpen kan aansnijden of prangende vragen kan stellen. Het belangrijkste doel is om te bewerkstelligen dat de mening van jongeren gehoord wordt. Jongeren hebben namelijk wel degelijk een standpunt en zijn ook in staat om mee te praten, te discussiëren  en nieuwe ideeën aan te brengen.

Het woord politiek klinkt vaak als een ‘ver-van mijn-bed-show’, maar het is wel degelijk een zaak van en voor iedereen, dus ook voor jongeren, aldus de voorzitter van Jong Gemeentebelang, Mark van de Bunte. Die het belangrijk vindt om de mening van de jongeren te blijven vertegenwoordigen. “Vaak hoor je van de jongeren in onze gemeente dat het Marktplein kaal en leeg is en dat er te weinig activiteiten voor jongeren zijn. En het is jammer genoeg ook zo. In tegenstelling tot ouderen die zich allemaal goed georganiseerd hebben in een ouderenvereniging, is er voor de jongeren eigenlijk geen aanspreekpunt. Jong Gemeentebelang wil hier verandering in brengen en onder het motto ‘Laat je horen’ kan iedereen zijn of haar mening geven”.

Wees de verandering die je zelf wil zien en laat je dus horen op de Speakers’ Corner. Als ludieke actie is er dit keer voor gekozen om met de jongeren in contact te komen op het Marktplein in Nunspeet. Dus vind jij dat er te weinig activiteiten op het Marktplein in Nunspeet zijn? Laat je dan horen op de Speakers’ Corner en kom gezellig langs op vrijdagavond 11 juli 2014 van 19:00 uur tot 21:00 uur!  011

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-