12-03-2014 Kom ook bij de Speakers’ Corner! van Jong Gemeentebelang!

Heb je een geweldig idee of zit je met een ergernis? Woon je in Vierhouten, Elspeet, Hulshorst of Nunspeet? Kom dan naar de Speakers’ Corner van Jong Gemeentebelang! Speakers’ Corner is dé plek waar iedereen het woord mag nemen en zich kan richten tot de (politieke) toehoorders. Jong Gemeentebelang gaat open het gesprek aan met iedereen over de toekomst van de gemeente Nunspeet. Politiek is immers een zaak van iedereen en het is hierbij vooral belangrijk dat de jongeren erbij worden betrokken. Daarom trekt Jong Gemeentebelang eropuit en geeft het jongeren de kans om zelf het heft in handen te nemen en een debat aan te gaan.

Speakers’ Corner is een bijeenkomst zonder drempels waar iedereen onderwerpen kan aansnijden of prangende vragen kan stellen. Het is de bedoeling om de politiek letterlijk bij de jongeren te brengen.

De voorzitter van Jong Gemeentebelang, Mark van de Bunte, vindt het belangrijk om jongeren op de kaart van politiek Nunspeet te zetten. “Ontmoetingsplekken en uitgaansgelegenheden zijn de ideale plaatsen om met jongeren in gesprek te gaan. Vandaar dat wij in het hol van de leeuw op zoek gaan naar jongeren. Om ze de kans te geven actief mee te denken over onderwerpen als starterswoningen, sportvoorzieningen en het uitgaansbeleid. Het is belangrijk om te weten hoe de jongeren de toekomst van de gemeente Nunspeet zien. Welke gevoelens er leven in de samenleving en wat Jong Gemeentebelang hierin kan betekenen”.

Jong Gemeentebelang benadrukt dat de plaatselijke politiek interessant en serieus is. Dat jongeren een belangrijke stem hebben en hierover mee kunnen praten, dat discussie van belang is en dat het politieke speelveld een afspiegeling moet zijn van de samenleving. Met het houden van een Speakers’ Corner hopen we hieraan bij te dragen. Jong Gemeentebelangs Speakers’ Corner vindt plaats woensdag 12 maart 2014 van 19.30 tot 21 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken, luisteren of mee te discussiëren in pool en snookercafé Shooters aan de Stationslaan 3a in Nunspeet. 20140226_164042

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-