13-12-2013 Gezellige kerstmarkt in het centrum van Nunspeet

Vrijdag 13 december a.s. organiseert de ondernemersvereniging Nunspeet (OVN) weer haar jaarlijkse kerstbraderie. Tijdens deze dag, die van 14.00 tot 21.00 uur in het hart van Nunspeet wordt georganiseerd, staan er vele gezellige verlichtte kramen van winkeliers en externe handelaren.

Voor de inwendige mens kunt u prima op deze markt terecht, u vindt onder andere kramen met seizoen producten zoals oliebollen, poffertjes, chocolademelk en glühwein. Maar ook churros, tapas en olijven, gerookte vis, noten en zuidvruchten, stroopwafels, worst en spek en natuurlijk heerlijke loempia’s.

Naast de bekende marktkramen met producten als bijvoorbeeld tafelzeilen, woon & sfeerdecoratie, kerkmuziek, dames- en kinderkleding vindt u hobbyisten met schilder- en haakwerk, vilten kettingen en borduurpakketten.
Het gebruikelijke kerstassortiment ontbreekt niet, dus wacht nog even met het kopen van de kerstballen.

“Kerst in Nunspeet” door Dameskoor de Ladies:
Tijdens de OVN-Kerstbraderie op de gezellige nieuwe markt op vrijdag 13 december presenteert dameskoor de Ladies, net als vorige jaren, het succesvol evenement ”Kerst in Nunspeet ”. Tussen 18.30 en 21.00 uur vinden gezellige optredens plaats op het podium op de markt. Vele partijen hebben hun medewerking toe gezegd. Scouting Nunspeet draagt bij aan een extra sfeervolle en warme ambiance en de Lokale Radio Nunspeet (LRN) draagt haar steentje bij in de publiciteit voorafgaand aan het evenement. Muziek en koorzang worden o.a. verzorgd door: Kinderkoor Jong Hosanna uit Nunspeet, De HEEREN van Nunspeet, Kwartet Viercanto en Dameskoor De Ladies uit Nunspeet.

Inwoners van Nunspeet kunnen op symbolische wijze een speciale gebeurtenis of dierbaar persoon herdenken of eren door het schrijven van een persoonlijke tekst op sterren die worden opgehangen in de kerstbomen op het plein. De opbrengst zal zoals gebruikelijk worden geschonken aan een goed doel.

Foto: Archief MelvinBakker.nl kerstmarkt 2012
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-