13 juni: Open dag Bereden politie Nunspeet 2015

Zaterdag 13 juni belooft een spectaculaire dag te worden aan de Waterweg 35 in Nunspeet. De Bereden politie opent die dag van 10.00 tot 15.00 uur haar deuren voor het publiek.

Tijdens de dag staan demonstraties van de politieruiters en -paarden op het programma. Bezoekers krijgen onder andere aanhoudingen te paard en ME-charges te zien Daarnaast kunnen ze een kijkje nemen bij de training van jonge politiepaarden en in het stallencomplex en is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige politieagenten. Ook zal de politiehelikopter aanwezig zijn deze dag.

Honden en bikers
Maar niet alleen de paarden en ruiters laten deze dag zien wat ze in huis hebben. Ook de surveillance- en speurhonden en hun geleiders van de Landelijke Eenheid leveren een bijdrage, alsook politiebikers en motoragenten.

Gratis
De toegang is gratis. Bezoekers wordt wel verzocht een legitimatiebewijs mee te nemen en eigen hond(en) thuis te laten. Verder is er genoeg parkeergelegenheid en ook aan de inwendige mens is gedacht. Voor de allerkleintjes is er een springkussen aanwezig.

Iedereen is van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-