Man met groot mes overvalt Xenos Dorpsstraat Nunspeet

Dinsdagmiddag net voor sluitingstijd heeft een man met een groot mes een Xenos filiaal in Nunspeet overvallen. Net voor sluitingstijd kwam een man de winkel binnen en bedreigde het winkelpersoneel met een mes om de kassa open te maken. De dame achter de kassa schrok zo erg dat ze begon te schreeuwen waarop de overvaller het op een lopen zette. Het winkelpersoneel is naar de bovengelegen woningen gevlucht en daar de buurtbewoners gewaarschuwd. Eén van de buurtbewoners is naar beneden gegaan om te kijken of de dader er nog in de winkel aanwezig was maar deze was gevlucht op een scooter.

De politie heeft daarna direct een burgernet actie gestart om uit te kijken naar deze dader. Ook het nieuwe initiatief van MelvinBakker.nl werd opgestart. Verschillende buurtwachters gingen via Whatsapp overleggen waar zij de dader konden vinden. Na enkele uren is de burgernet actie van de politie beëindigd en de dader is helaas niet gevonden. De politie heeft een aantal tips binnen gekregen en deze worden op dit moment onderzocht.

Signalement  van de dader:
Dader is ongeveer 1.80 lang met een gezet postuur. Hij draagt een groene (leger) jas met capuchon, een zwarte broek en een blauwe rugtas. Mensen die wat gezien hebben kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Buurtwacht Nunspeet:
Uit deze overval is gebleken dat burgerwacht Nunspeet nut heeft. Verschillende personen hebben mee gezocht naar de dader via Whatsapp. Woensdag volgt er een interview op TV Gelderland over dit initiatief. Mensen die zich nog willen aanmelden kunnen dat doen via www.melvinbakker.nl/buurtwacht

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-