15-06-2012 Start schot gegeven voor de 9e Stoute Cross van Nunspeet

img_7833-2_0Op deze vrijdag werd het start schot gegeven voor de 9e Stoute Cross van Nunspeet”. Er stond een lange rij voor café de Viersprong in Nunspeet. Iedereen kreeg een mooi petje mee als dank dat ze mee doen met de Stoute Cross 2012. De organisatie had besloten de inschrijving voor de deelnemers dit jaar ruim voor de vakantie te houden, zodat de deelnemers zich goed kunnen voorbereiden. De Stoute Cross 2012 zelf gaat plaatsvinden op 21 en 22 september a.s.

Gezinsfestival

De Stoute Cross groeit uit tot een heus familie festival. Het evenement begint dit jaar al op vrijdagavond 21 september. Eerst met de aanlevering van de auto’s in de middag en aansluitend in de avond een programma vol show en spektakel. Naast de voorstelling met veel demovoertuigen zal op de vrijdagavond ook de Stoute Meisjes race worden gereden in een aantal manches. In deze klasse rijdt een flink aantal stoute Nunspeetse meisjes mee.

De vrijdagavond zal verder voor een groot deel gevuld zijn met populaire muziek van topniveau. Onder de optredende artiesten zijn ondermeer bands te verwachten als de Band Zonder Banaan.

Het organisatieteam zal ook dit jaar iedereen verrassen met een nog uitgebreider programma en een onvergetelijk evenement voor jong en oud.

Toegang inclusief

De inschrijving voor deelnemers is inclusief toegang voor twee personen voor de 2 dagen. Dat betekent dat de deelnemers en hun begeleiders vrij toegang hebben tot het steeds spectaculairder wordende festivalterrein. Ludiek karakter

Dit jaar zal de organisatie extra letten op de uitdossing van de voertuigen. Om het ludieke karakter van het evenement te benadrukken zal bij de keuring worden beoordeeld of een voertuig wordt toegelaten of niet.

En het organisatieteam zal ook dit jaar iedereen wederom verassen met een nog uitgebreider programma en een onvergetelijke dag voor jong en oud

Een team van vrijwilligers is al weer bezig met de voorbereiding en gaat er net zo’n leuk evenement van maken als voorgaande jaren.

Meer informatie is te vinden op: www.stoutecross.nl.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-