16-04-2014 39e editie VTS Politieschoolvoetbal op de Wiltsangh

Zo´n 500 basisschoolleerlingen zullen woensdag 16 april a.s. zich het vuur uit de sloffen gaan lopen voor hun school. Dat is het moment waar het sportieve hoogtepunt van het schooljaar moet plaats vinden. Het schoolvoetbal is een moment waar de jeugd altijd reikhalzend naar uit kijkt.

Deze editie kent een vernieuwde opzet, omdat er ook een meisjestoernooi is. Er hebben zich maar liefst 15 meidenteams aangemeld deze eerste keer en dat is een geweldig resultaat. In totaal doen er 45 teams mee.

De opzet van het toernooi is in de vertrouwde handen van de Politie Noord Oost Gelderland. Dit jaar is de toernooicommissie vv Nunspeet daarbij aangeschoven, zodat de organisatie weer helemaal op sterkte is. Een dertigtal vrijwilligers zorgt ervoor dat het toernooi in goede banen wordt geleid. VTS Taxi & Tours is de nieuwe hoofdsponsor van het Politieschoolvoetbal.

De poulewedstrijden beginnen om 12.30 uur op sportpark de Wiltsangh en vanaf 15.30 uur vinden de finales op het hoofdveld plaats. In totaal zijn er vier hoofdprijzen te verdienen, voor de groepen 5/6 en 7/8 voor zowel de meisjes als de jongens. De Petraschool verdedigt de wisselbeker van het afgelopen jaar.

Ook is er andacht voor Fair-Play. De combinatiefunctionarissen sport vanuit Nunspeet organiseren voor iedere leeftijdscategorie een prijs in het kader van sportiviteit en respect. Naast de gezelligheid en spanning zal dit de boventoon voeren.

De prijsuitreiking is rond 17:30 uur en zal gedaan worden door burgemeester van Hemmen in samenwerking met Henk Dooijeweerd namens VTS.

Het belooft een spannende voetbalmiddag te worden voor alle spelers en speelsters inclusief hun supporters. 

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-