18-07-2012 Politiebericht: Vrouw ernstig gewond bij bedrijfsongeval Harderwijkerweg Nunspeet

Een 37-jarige vrouw uit Apeldoorn is dinsdagavond 17 juli bij een bedrijfsongeval ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde bij stoomwasserij Van de Brug aan de Harderwijkerweg in Nunspeet. Het slachtoffer is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De hulpdiensten kregen rond 19.30 uur de melding van het ongeval. Drie werknemers van het bedrijf wilden aan het eind van de werkdag een ketel in de stomerij ontluchten, toen er iets mis ging.

Stoom

De kokend hete stoom kwam in de ruimte waar de werknemers stonden. Twee van hen, een 20-jarige vrouw uit Bunschoten-Spakenburg en een 24-jarige vrouw uit Nunspeet, konden op tijd wegkomen. De Apeldoornse lukte dat niet meteen, waardoor de stoom haar ernstig verwondde.

Hulp
Haar collega’s en omstanders hebben het slachtoffer uit het bedrijf gehaald en eerste hulp geboden. Daarna is ze met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De oorzaak van het ongeval wordt door de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid onderzocht.
Voor het hevig geschrokken personeel wordt slachtofferhulp geregeld.   IMG_9833Klik hier voor een video.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-