24-03-2012 Sportmarathon op radio Nunspeet

img_1720-2Elke zaterdag middag het programma Sportmarathon. Vele mensen zijn dan ┬ádruk om u het laatste sport nieuws te brengen. Deze zaterdag 24-03 was de presentatie in handen van Bennie van ’t Hul hij zei , is het niet leuk om sportmarathon op de foto te zetten …. OKE DOEN WE ­čÖé Wat mij opviel is dat de presentator het wel moeilijk had… (foto 7) Ook ik had het moeilijk … de man van de techniek tikte mij telkens aan als ik een foto wilde maken… Sportmarathon iedere zaterdag van 14.00 uur tot 18.00 uur op Radio ┬áNunspeet 105.9 FM

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

0341-770181

-advertentie-
×

Hallo!

Heb je een vraag, of wil je gewoon een gezellig gesprek?  Klik op mijn naam.. :-)

×