24 t/m 26-10-2013 Showdagen Modelspoorvereniging De Drijfstang Nunspeet

Modelspoorvereniging De Drijfstang uit Nunspeet houdt weer haar halfjaarlijkse Modelspoorshow. De Drijfstang laat zien dat een hobby kan uitgroeien tot een fascinerende belevenis voor jong en oud, de wereld in het klein is de beste manier om dit te omschrijven.

Ook dit najaar laat De Drijfstang in Nunspeet weer zien dat een hobby kan uitgroeien tot een fascinerende belevenis voor jong en oud, de wereld in het klein is de beste manier om dit te omschrijven. Op tientallen vierkante meters is de werkelijkheid omgetoverd naar een wereld in het klein.

Of het nu een stad, industrieterrein of een paardenmanege is, er is een complete wereld te ontdekken waar naast grote stations voor de treinen ook computer gestuurde auto’s en vrachtwagens rijden die alles kunnen doen wat in het echt ook kan. Ook word het dag en nacht waarbij in de nacht de wereld door honderden lampjes wordt verlicht.

Op elke vierkante centimeter valt er wel iets te ontdekken en door deze detaillering zijn de showdagen bij De Drijfstang goed voor vele uren kijkplezier. En om niets over het hoofd te zien kun je met onze speurtocht op zoek gaan naar grappige en leuke scènes in de miniatuurwereld. Soms moet je behoorlijk goed zoeken, want we hebben er een aantal goed verstopt!

Openingstijden
IMG_3884
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-