29 april Feestelijke opening vernieuwd Veluwetransferium

De afgelopen maanden is het Veluwetransferium (VT) in Nunspeet vernieuwd. De afronding van deze kwaliteitsimpuls van het VT willen we graag vieren met genodigden, buren en inwoners van de gemeente Nunspeet. Deze middag is er een leuk programma voor met name de kinderen.  Ook  wordt er een demonstratie woodcarving gegeven: het maken van een houten beeld met behulp van een motorzaag.

De opening van het vernieuwde VT vindt plaats op woensdag 29 april 2015, van 15.00 tot 17.00 uur. Wethouder Edward van der Geest verricht om 15.15 uur de openingshandeling.

Het Veluwetransferium is in 2002 geopend. Hoog tijd voor een kwaliteitsimpuls. Het inrichtingsplan voor de openbare ruimte van het VT is inmiddels uitgevoerd en dat is mede mogelijk gemaakt met behulp van een forse bijdrage van de provincie Gelderland op grond van het regiocontract 2012-2015.

Het resultaat mag er zijn. De parkeerplaatsen zijn vernieuwd, de speeltoestellen voor de kinderen zijn vernieuwd en uitgebreid, er zijn mooie picknickbanken geplaatst, de groenvoorziening is aangepast, de informatie-  en routepanelen en wegwijzers zijn gemoderniseerd, enzovoort. Daarnaast is het paviljoen opgeknapt. Naast de kwaliteitsimpuls voor de openbare ruimte van het VT zat ook het particulier initiatief niet stil. Het spoorweghuisje is namelijk gerestaureerd en dat wordt nu in het verlengde van het VT-concept geëxploiteerd door Outdoor Centrum Nunspeet. Een prachtige aanwinst dus voor het VT.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-