AD Friettest: Friethuys Nunspeet bekroond met een 9!

Zoals elk jaar werd er ook dit jaar weer de AD friettest gehouden. Bezoekers van de verschillende ”patatzaken” konden zijn of haar favoriete zaak opgeven voor deze test.

Zo deed ook dit jaar voor het eerst Friethuys  Nunspeet mee aan deze test. Bezoekers van het Friethuys hebben Wiljan en zijn zaak opgegeven voor deze test. De testers kwamen langs en bekroonde Friethuys Nunspeet met een 9. Door deze negen belandde de zaak op plek 28 in deze test. Wiljan Zweers, eigenaar van Friethuys Nunspeet laat weten dat hij er alles aan gaat doen om volgend jaar in de top 10 te belanden. Wiljan weet wel waardoor hij zo hoog heeft gescoord, hij laat weten dat de aardappel die hij gebruikt een lekkere aardappel is met een goede smaak. Tevens heeft hij zijn eigen aardappel met de naam Divaa uit Biddinghuizen.

Conclusie AD friet testers: Opende recent de deuren. Friet is krokant vanbuiten, zacht en romig vanbinnen. Personeel ten onrechte doodzenuwachtig voor test. Gewoon minimaal zo doorgaan.

De andere zaak van Wiljan, in Epe viel net buiten de top 10. Friethuys Epe kwam op plek 11 te staan, ook met een eindcijfer van een 9!

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-