Adventsconcert voor de Veluwse Wens Ambulance

Op vrijdag 1 december organiseert Wilbert Magré een concert ten behoeve van de Veluwse Wens Ambulance. Het concert vindt plaats in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk en begint om 20.00 uur.

De stichting waar de opbrengst van het concert voor is maakt het mogelijk dat mensen hun (laatste) wens, geheel kosteloos, in vervulling kunnen laten gaan. Deze avond zingen voor u: Vocalgroup Undique o.l.v. Wilbert Magré en het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wim Magré. Ook wordt medewerking verleend door: Carina Bossenbroek (panfluit), Erica Vogel (dwarsfluit), Jorijn van Hese (Euphonium), Chloë Elsenaar (viool), Anouk Meijer (cello), Wim en Wilbert Magré (orgel/piano).

Kaarten zijn met vijf euro korting te reserveren vooraf via www.wilbertmagre.nl of 0525-685413. Volwassenen betalen dan vijf euro in plaats van 10 euro en kinderen € 2,50 i.p.v. € 7,50. Dit concert wordt voor de tweede keer georganiseerd en vorig jaar is het prachtige bedrag van € 1.405,- overhandigd aan de Veluwse Wens Ambulance. Elke bezoeker die een toegangsbewijs voor deze avond reserveert steunt al dit prachtige doel

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-