Dag van de Bouw: Neem een kijkje bij de Rondweg Nunspeet

De nieuwe rondweg in Nunspeet is op zaterdag 20 mei 2017 opengesteld voor bezoekers. Schagen Infra neemt deel aan de 12e editie van de Dag van de Bouw en ontvangt belangstellenden op het bouwterrein naast Oosteinderweg 108a (in Nunspeet) tussen 10.00 en 16.00 uur.

Project

In opdracht van de gemeente Nunspeet legt Schagen Infra een nieuwe rondweg aan, inclusief vijf rotondes, richting Doornspijk en Elburg. Bovendien wordt de ontsluiting gerealiseerd van het industrieterrein, zodat de woonwijk ontlast wordt van veel (vracht)verkeer. De nieuwe rondweg loopt van de Eperweg naar de Elburgerweg. 

Programma

Schagen Infra zet een wandelroute uit en organiseert activiteiten voor kinderen. Zo is het mogelijk met een skelter een parcours af te leggen en er staat een springkussen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en er zijn medewerkers aanwezig om informatie over het project te geven. 

Iedereen is welkom

De locatie is toegankelijk voor mindervaliden en er is voldoende parkeerruimte. Er zijn geen entreekosten aan het evenement verbonden.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-