Disclaimer ©MelvinBakker.nl

1) Op de inhoud van www.melvinbakker.nl (teksten,foto’s en filmpjes) rust auteursrecht. Hierdoor mag er niets zonder toestemming van de eerder genoemde website, www.melvinbakker.nl , gekopieerd, vermenigvuldigd of op een andere wijze gebruikt worden.

2) De privacy van slachtoffers wordt zoveel mogelijk gewaarborgd. Bent u van mening dat dit niet juist gebeurt, dan kunt u contact opnemen via info@melvinbakker.nl , ik zal dan een passende maatregel treffen.

3) Alle inhoud van de site, www.melvinbakker.nl, wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Mocht u een fout ontdekken of van mening zijn dat er niets niet klopt kunt u mailen naar info@melvinbakker De website, www.melvinbakker.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het plaatsen van foutieve informatie of andere vorm(en) van informatievoorziening.

4) Overname / publicatie van beeldmateriaal van www.melvinbakker.nl / Melvin Bakker voor in de  media of dergelijken (internet, krant, beurs, tentoonstelling  enz enz) is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming via info@melvinbakker.nl Dit betekent dat niets zonder toestemming mag worden gebruikt! Wordt hier geen aandacht aan besteed dan volgt er zonder waarschuwing een factuur van 75 euro per foto.

Alle foto’s die op MelvinBakker.nl staan zijn eigendom van Melvin Bakker!

Deze disclaimer is  ook van toepassing in de mails afkomstig van Melvin Bakker!

Mocht u toch nog vragen hebben kunt u mailen met info@melvinbakker.nl

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

0341-770181

-advertentie-
×

Hallo!

Heb je een vraag, of wil je gewoon een gezellig gesprek?  Klik op mijn naam.. :-)

×