Drone vliegt over A28 Nunspeet en crasht op snelweg

Dinsdagavond om omstreeks half acht heeft er een drone gevlogen op de snelweg A28 in Nunspeet. Een bestuurder van een auto heeft dit zojuist gemeld aan MelvinBakker.nl.

De bestuurder was op weg van Harderwijk naar Nunspeet en ter hoogte van Nunspeet dacht hij dat er een vogel recht op zijn raam kwam vliegen. Na een ontwijkpoging bleek het hierbij niet te gaan om een zwarte vogel maar om een drone. Daarna crashte de drone op de vluchtstrook. Enkele vrachtwagens achter deze bestuurder ontweken de drone  waarna er een gevaarlijke situatie plaats vond waarbij de bestuurder zowat werd geraakt door de aankomende vrachtwagens.

De bestuurder heeft op een parkeerplaats 112 gebeld waarna de politie werd ingeschakeld.  De drone werd later gevonden, de vinder heeft dit niets vermoedend gemeld aan de Buurtwacht van Nunspeet. De Buurtwacht heeft de vinder in contact gebracht met de politie.

De politie liet aan MelvinBakker.nl weten dat er een grondig onderzoek zal volgen naar de afkomst van deze drone. De bestuurder laat weten aangifte te gaan doen van deze situatie.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-