Dronken 43 jarige Hulshorster botst tegen politieauto. Hij blies 1260 ug/l!

Zondagavond 9 november is een 43-jarige man uit Hulshorst onder invloed van alcohol tegen een politieauto gebotst. Zijn rijbewijs is ingenomen.

De politie kwam de man zondagavond rond 20.10 uur tegen op de Harderwijkerweg in Hulshorst. De man reed de politie tegemoet, en een aanrijding dreigde omdat de man grotendeels op de verkeerde weghelft reed. De politieagenten zetten hun auto zo ver als mogelijk rechts van de weg stil. Vlak voor de politieauto week de man nog uit naar zijn eigen rijbaan, maar hij botste tijdens het passeren wel tegen de stilstaande politieauto aan. De politie is direct gekeerd en achter de man aangereden. Toen de man niet meteen reageerde op het ‘stop politie’ bord en opnieuw tegen een tegemoetkomende auto dreigde te botsen, zette de politie de sirene aan. De automobilist stuurde daarop weer naar rechts en bracht zijn auto tot stilstand. De blaastest bevestigde dat de man zwaar onder invloed van alcohol was. Hij blies op het politiebureau 1260 ug/l (bijna 6x meer dan maximaal toegestaan).

Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op vanwege rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-