EHBO workshopcarrousel voor vrijwilligers

Het Servicepunt Vrijwilligers organiseert in samenwerking met het Rode Kruis Nunspeet een EHBO workshopcarrousel. De carrousel vindt plaats op zaterdag 29 september en is bedoeld voor vrijwilligers die werkzaam zijn in de gemeente Nunspeet en die EHBO-vaardigheden nodig hebben bij hun vrijwilligerswerk, zoals bijvoorbeeld bij het begeleiden van (sport)activiteiten.

Het gaat niet om een volwaardige EHBO-cursus, maar om het aanleren en/of bijspijkeren van een aantal vaardigheden. De workshops die gegeven gaan worden zijn: theorie EHBO, ongevalletje/verbandjes en reanimatie. 

De workshopcarrousel wordt gehouden bij het Rode Kruis aan de Elburgerweg 11 in Nunspeet. Aanvang: 9.00 uur en afsluiting 15.45 uur. Tijdens de middagpauze van 12.00 – 12.45 uur wordt de deelnemers een eenvoudige lunch aangeboden. Van de € 60 die de workshop kost, betalen deelnemers slechts € 15. Het resterende bedrag wordt betaald door het Servicepunt Vrijwilligers. 

Inschrijving vindt plaats in twee stappen:

1. U stuurt een e-mail met uw naam en vrijwilligersorganisatie naar  vrijwilligers@nunspeet.nl 

2. U maakt € 15 over op rekeningnummer NL55 RABO 0152 7984 12 t.n.v. Rode Kruis afd. Nunspeet, o.v.v. EHBO workshopcarrousel + uw naam

Uw inschrijving is pas compleet als u deze twee stappen heeft genomen! Er is ruimte voor 40 deelnemers bij deze workshopcarrousel. Vol = Vol!

Voor vragen kunt u op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend langskomen bij het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet in de Veluvine. Het servicepunt is op die dagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-442020.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-