Finalisten Autobedrijf van het Jaar uit Schildwolde, Nunspeet (Van Geenen Auto’s) en Limmen

De strijd om de titel Autobedrijf van het Jaar 2015-2016, georganiseerd door BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, gaat tussen Garage Heinneman in Schildwolde, Van Geenen Auto’s in Nunspeet en Autobedrijf Kleverlaan in Limmen. De vakjury kende bij hoge uitzondering tevens een ‘Runner Up Award’ toe, als aanmoediging voor de 19-jarige Tjeerd Tjeerdsma die met zijn autobedrijf in Nieuw Weerdinge was doorgedrongen tot de halve finale.

De tien halve finalisten werden door W&D Consultants uitgebreid aan de tand gevoeld over hun bedrijfsvoering en kregen mystery shoppers op bezoek. Op basis van deze bevindingen selecteerde de vakjury de drie uiteindelijke kanshebbers, waarbij Kleverlaan voor de tweede maal een gooi kan doen naar de titel. In 2010 won het autobedrijf uit het Noord-Hollandse Limmen al eens de verkiezing. Garage Heinneman in Schildwolde en Van Geenen Auto’s in Nunspeet staan voor het eerst in de finale.

Aanmoedigingsprijs
Voor de 19-jarige eigenaar van Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw Weerdinge lag er na de halve finale geen plek in de eindstrijd in het verschiet, maar de vakjury ziet voldoende potentieel in het zakelijke instinct van de jonge Tjeerd Tjeerdsma en kent hem de ‘Runner Up Award’ toe. De jury moedigt de talentvolle ondernemer hiermee aan en ziet in hem zelfs een toekomstige winnaar van de titel Autobedrijf van het Jaar.

Finale
De verkiezing wordt voor de negende keer georganiseerd en geeft BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om aan het Nederlandse publiek te laten zien wat ze in huis hebben. Afgelopen jaar werd autobedrijf MAK Auto & Techniek in Groot-Ammers verkozen tot de beste van Nederland. De vakjury, bestaande uit voorzitter Ferry Smith (ANWB), Bertus de Vries (Bovemij Verzekeringen), René Stolp (RDC) en Oskar Bronsgeest (W&D consultants) gaat binnenkort op bezoek bij de drie finalisten, waarbij criteria als klantbeleving, toekomstbestendigheid en ondernemerschap hoog op de beoordelingslijst staan. Op 6 oktober 2015wordt tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt wie zich mag kronen tot Autobedrijf van het Jaar 2015-2016.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-