Gemeente Nunspeet lanceert de gemeente-app

Alle informatie van de gemeente Nunspeet nu ook in een app

Maandag 5 oktober 2015 heeft wethouder Edward van der Geest de nieuwe app van de gemeente Nunspeet gelanceerd. Hiermee publiceert uw gemeente haar informatievoorziening, behalve via het internet, nu ook via een app, zodat u op de hoogte kunt blijven van alle relevante informatie over uw gemeente en zelfs meldingen aan uw gemeente kunt doen.

De Gemeente Nunspeet-app maakt het mogelijk om nieuwsberichten van uw gemeente te lezen, informatie over werk aan de weg en evenementen of vacatures bij de gemeente te bekijken of een afspraak te maken via uw smartphone of tablet. Wethouder van der Geest vindt de gemeente-app een digitale aanwinst: “Nunspeet gaat maximaal gebruik maken van de mogelijkheden om steeds directer en makkelijker met onze inwoners in contact te zijn”, zegt wethouder van der Geest.

Bovendien is het ook mogelijk om via de app meldingen van problemen in de openbare ruimte te doen. U kunt middels een tekst, een locatie of een foto de gemeente op de hoogte stellen van deze problemen zodat de gemeente deze op kan gaan lossen. Wanneer uw melding is opgelost, wordt u door middel van een bericht via de app (pushbericht) hiervan op de hoogte gesteld.

Wilt u graag via een app op de hoogte blijven van het nieuws binnen uw gemeente? U kunt de app Gemeente Nunspeet gratis downloaden in de App Store of Google Play

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-