Groot onderhoud aan diverse wegen in Nunspeet

De gemeente Nunspeet heeft aannemersbedrijf Van Gelder B.V. uit Elburg opdracht gegeven voor het groot onderhoud aan diverse wegen in de gemeente.

De asfalteringswerkzaamheden vinden plaats op donderdag 23 september aan de volgende wegen in Nunspeet:

  • Kuyperstraat
  • Van Karnebeekstraat
  • Oosterlaan (gedeelte tussen Heemskerklaan en Van Karnebeekstraat)
  • Vlaanderenlaan

Planning

Vanaf maandag 20 september worden de voorbereidende werkzaamheden zoals het frezen van de asfaltverharding en het verwijderen van de inspectieputten uitgevoerd. Donderdag 23 september worden de asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Op vrijdag 24 september en maandag 27 september vinden de afrondende werkzaamheden plaats, zoals het op hoogte stellen van de inspectieputkoppen. Deze planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bereikbaarheid en omleiding

De wegen worden tijdens de uitvoering van de frees- en asfalteringswerkzaamheden geheel afgesloten voor het verkeer. Bij de overige werkzaamheden ontstaat tijdelijk verkeershinder, maar blijven de wegen bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Tijdens deze werkzaamheden worden ook verkeersregelaars ingezet. Aanwonenden zijn hierover schriftelijk geïnformeerd. Ongetwijfeld veroorzaken de werkzaamheden enige overlast. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Inzameling afval

De GFT-container kan dinsdag 21 september op de gebruikelijke plaats worden aangeboden. De papiercontainer wordt vrijdag 24 september geleegd in plaats van donderdag 23 september.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met het team Openbare Ruimte van de gemeente Nunspeet, via telefoonnummer (0341) 25 99 1

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-