Grote belangstelling voor Classic Demo Nunspeet 2015

Heel veel historisch motoren “scheuren” op Hemelvaartsdag weer voorbij tijdens de Classic Demo  op het Nunspeetse stratenparcours van bedrijventerrein Lepelingen I & II. De vorige editie van 2013  was door het mooie weer zeer geslaagd. Dit jaar kan het alleen maar beter worden, omdat er bijna 200 deelnemers zich bij de organisatie ingeschreven hebben. Dit zijn er meer dan in 2013!

Alle klassieke klassen komen aan de start. De 50cc, 125cc, 250cc 350cc en 500cc. Ook de zijspannen komen aan de start waarbij de bakkenisten ver naast de machines zullen hangen om de zaak in evenwicht te houden.

Voor de liefhebbers zal alleen al het geluid van deze historische machines al een genot voor het oor zijn, al zullen niet-motorliefhebbers dat misschien niet kunnen begrijpen. Van snerpende 50 cc ééncilinder tweetakten tot huilende viercilinder viertakten en stampende viertakt één cilinders. Het rennerskwartier is uiteraard ook voor het publiek toegankelijk zodat de motoren ook van dichtbij bekeken kunnen worden.

In verband met de Classic Demo zullen de Marconiweg, de Galvaniweg, de Hullerweg, de Edisonweg en de Waterweg van woensdag 13 mei 2015 van 17.00 tot donderdag 14 mei 2015 tot 18.00 uur voor het doorgaande verkeer worden afgesloten.

Op donderdag 14 mei begint om 11.00 uur de training en om 13.00 uur de race. Start en finish zijn op de Marconiweg. De toegang is gratis, iedereen is welkom.

Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de Motorclub Nunspeet, www.mcnunspeet.nl

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

0341-770181

-advertentie-
×

Hallo!

Heb je een vraag, of wil je gewoon een gezellig gesprek?  Klik op mijn naam.. :-)

×