Halloween Fright Nights 2020: horror op anderhalve meter afstand

Dit jaar organiseert Walibi Holland Halloween Fright Nights voor de 20e keer en dit jaar exclusiever dan ooit. De Halloween-experience van het attractiepark is aangepast, zodat het voldoet aan de RIVM-maatregelen. Ook tijdens Halloween Fright Nights hanteert het park een capaciteit per datum van het aantal toegestane gasten. Hierdoor is Halloween dit jaar exclusief voor diegenen die een ticket weten te bemachtigen.

Exclusieve beleving
Unieke scares, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Beleef 20 jaar Halloween Fright Nights tijdens deze exclusieve editie. Dit jaar is het de V.I.P. editie: een once in a lifetime experience. Dit jaar ben jij de VIP. Een Very Important Prey. Jij krijgt alle aandacht, maar of je daar nu zo blij mee moet zijn?

Horror op anderhalve meter afstand
In het park is een scare altijd op gepaste afstand óf met beschermende middelen of kleding. Een aantal Haunted Houses zijn dit jaar geopend waar de anderhalve meter afstand binnen te waarborgen is. Daarnaast zijn er andere nieuwe onderdelen die Halloween Fright Nights dit jaar nog meer tot een unieke beleving maken.

Halloween Spooky Days
Ook organiseert Walibi Holland voor het tweede jaar Halloween Spooky Days, hét Halloween-event voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar. Halloween Spooky Days vindt overdag plaats op Halloween Fright Nights-dagen (m.u.v. 30 oktober) en tijdens alle dagen van de herfstvakantie.

Coming soon
Halloween Fright Nights vindt plaats van 10 oktober tot 1 november op geselecteerde data. De nadere invulling van het evenement wordt bekendgemaakt bij de start van de officiële verkoop op 13 augustus. Je ticket reserveren is verplicht. Vanaf vandaag is het mogelijk om je naam achter te laten op Eddie’s VIP-lijst en je wordt op de hoogte gehouden van de start van de exclusieve voorverkoop via walibi.nl

Foto’s: Archief MelvinBakker.nl 2019
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-