Jong Gemeentebelang Nunspeet op zoek naar versterking!

Aangezien Gemeentebelang het erg belangrijk vindt te weten wat de jongeren bezighoudt en wat de vereniging voor de jongeren kan betekenen, is er een speciale afdeling gestart: Jong Gemeentebelang. Wie zijn dat eigenlijk? En wat doen zij precies? Kunnen zij iets betekenen voor de jongeren? Of kunnen jongeren iets voor hen betekenen?
Het bestuur van Jong Gemeentebelang is hieronder weergegeven. Zij zitten in de leeftijdscategorie 15  t/m 27 jaar.

Wat doet Jong Gemeentebelang?
“Ons doel is natuurlijk om het de jongeren in de gemeente Nunspeet zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit kan zijn op uitgaansgebied maar ook op het gebied van woongelegenheid, sport en nog veel meer. We vergaderen één keer in de maand en proberen in die vergaderingen verschillende onderwerpen te overleggen, te verbeteren, aan te passen en met nieuwe ideeën te komen. Ook analyseren wij de behoeften van de jongeren in de gemeente Nunspeet. Wij proberen erachter te komen wat ze eventueel nog missen of waar ze andere ideeën over hebben. Misschien interesseren de jongeren zich niet in politiek, of hebben ze geen vertrouwen in de politiek, maar hebben ze toch een aantal vragen. Wij roepen de jongeren op, contact op te nemen met één van onze bestuursleden.”

Hoe kun je Jong Gemeentebelang bereiken?
Op de site van www.nunspeet-gemeentebelang.nl staat een tabblad naar Jong Gemeentebelang. Onder dit tabblad vind je de bestuursleden van Jong Gemeentebelang. Bij deze leden staan de e-mailadressen, telefoonnummers en de huisadressen. Ook kun je hen bereiken op facebook.

Is dit iets voor jou? Meldt je aan via één van de leden van Jong Gemeentebelang Nunspeet

Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet, Jong Gemeentebelang

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-