KNVB last al het weekend voetbal af ivm het winterweer!

De voetbalbond KNVB heeft alle amateurwedstrijden voor komend weekeinde afgelast. De bond besloot woensdag alle wedstrijden voor vrijdag, zaterdag en zondag van het programma te halen vanwege het winterweer. De afgelasting geldt voor alle districten en landelijke competities veldvoetbal, inclusief de Topklasse op zaterdag en zondag.

De KNVB benadrukt dat de algemene afgelasting vanzelfsprekend niet geldt voor het zaalvoetbal. De eredivisie van de B-junioren kan wel doorgaan, aangezien alle wedstrijden uit die competitie bij een afgelasting volgens afspraak naar kunstgras gaan.

Het betaald voetbal gaat komend weekeinde na een maand winterstop weer van start. Veel profclubs beschikken over veldverwarming of een kunstgrasveld, waardoor die wedstrijden (voorlopig) wel doorgaan. Koploper PSV en PEC Zwolle trappen vrijdag de eredivisie weer op gang. Een dag eerder staan al twee inhaalwedstrijden in de Jupiler League op het programma: Go Ahead Eagles – SC Veendam en FC Den Bosch – FC Eindhoven.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-