Laat gratis uw fietslicht maken

Op vrijdag 30 oktober 2020 tussen 14.00 en 19.00 uur kunt u gratis uw fietsverlichting laten controleren bij rijwielhandelaren in Nunspeet en Elspeet. Dit is een voorlichtingscampagne met als doel fietsers meer bewust te maken van goede verlichting op de fiets.
 
Defecte of geen verlichting
Wist je dat de kans op een ongeval in het donker met 16% afneemt als je met verlichting fietst? Met je licht aan val je op bij andere weggebruikers én zie je de weg voor je beter. Gelukkig hebben de meeste fietsers goed werkende verlichting. Ben jij ook AAN?
 
Fietsers blijken zich wel bewust te zijn van de defecte of ontbrekende verlichting. Toch maken de fietsers zich weinig zorgen. Ze denken als ik de auto kan zien, ziet de auto mij ook wel. Maar zelfs in een woonkern met goede straatverlichting is dat niet zo. Een fietser zonder licht valt weg tegen de achtergrond en wordt door de automobilist niet gezien. Tenzij de fietser in de koplampbundel van de auto verschijnt, maar dan is het meestal al te laat.
 
Kom veilig thuis. AAN in het donker!
Nu het steeds vroeger donker wordt, is het extra van belang om goede fietsverlichting te hebben. De gemeente Nunspeet voert daarom samen met de plaatselijke rijwielhandelaren de campagne voor fietsverlichting: Kom veilig thuis: AAN in het donker!
 
U kunt op vrijdag 30 oktober 2020 vanaf 14.00- 19.00 uur uw fietslicht gratis laten controleren en eventueel de lampjes gratis laten vervangen bij de volgende rijwielhandelaren:
 
Geniet van Fietsen, Zwolsewegje 80 in Nunspeet
Mooiweer Fietsen, Oenenburgweg 114 in Nunspeet
De fietsenmakerij, Astridlaan 34 in Nunspeet
Vlijm fietsen, Uddelerweg 1 in Elspeet
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-