Man rijdt in op stadhuis Harderwijk

Donderdagmiddag rond 14.30 kreeg de politie een melding van een incident bij het gemeentehuis van Harderwijk. Ter plaatse zagen agenten dat er een auto vermoedelijk tegen de pui van het gemeentehuis was gereden. De bestuurder was gevlucht, maar kon in een woning in Harderwijk worden aangehouden.

Bij het incident vielen geen gewonden. De hulpdiensten hebben er allereerst voor gezorgd dat de situatie rond het gemeentehuis veilig was. Het gemeentehuis werd ontruimd. De politiehelikopter werd ingezet om toezicht te houden vanuit de lucht. De situatie was vrij snel onder controle, waardoor de politie zich vooral kon richten op het vinden van de bestuurder van de auto.

Rond half vier kon een verdachte aangehouden worden bij een woning in Harderwijk. De politie kan nog geen informatie geven over de identiteit van deze verdachte. Ook over de achtergronden van het incident kan de politie nog niets melden. Het onderzoek is namelijk nog in volle gang. Specialisten van de politie doen onderzoek bij het gemeentehuis, en de verdachte zal gehoord worden over zijn betrokkenheid bij het incident.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-