Marije Storteboom lijsttrekker Gemeentebelang Nunspeet bij gemeenteraadsverkiezingen 2018

Daar waar de overige partijen zich momenteel inzetten voor de 2e Kamerverkiezingen heeft Gemeentebelang Nunspeet een begin gemaakt met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Gemeentebelang Nunspeet is Marije Storteboom unaniem tot lijsttrekker gekozen.

Marije was sinds maart 2014 raadslid totdat ze wethouder werd in januari 2016. Haar rol als wethouder vervult ze naar de mening van Gemeentebelang met verve. Met de steun van de kiezers hoopt Gemeentebelang weer mee te kunnen doen in de coalitie vanaf 2018. Marije is graag bereid om opnieuw wethouder voor Gemeentebelang te worden. Zoals ze zelf zegt: “Ik ben blij met het vertrouwen welke Gemeentebelang in mij stelt. Ik wil me ook vanaf 2018 inzetten voor alle inwoners van de gemeente Nunspeet. Niet alleen beloven, maar vooral doen. Vanuit eigen kracht en verbinding samen werken aan onze mooie gemeente.”

Het proces om tot de volledige kandidatenlijst te komen is met de aanstelling van de lijsttrekker gestart. In november zal bij de volgende algemene ledenvergadering de kandidaat 2 tot en met 30 gekozen worden. Na de ledenvergadering werd onder leiding van de lijsttrekker een brainstormsessie gehouden over het nieuwe verkiezingsprogramma. Door de aanwezige Gemeentebelang leden werden royaal punten ingebracht waarmee de ook al ingestelde verkiezingsprogrammacommissie aan het werk kan.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-