04-01-2014 VV Nunspeet Maxi Promo Nieuwjaarsloop op sportpark de Wiltsangh

Het is nog even aftellen, maar de voorbereidingen voor de Maxi Promo Nieuwjaarsloop van de Supportersvereniging van de vv Nunspeet zijn al in volle gang. Het evenement – dat op zaterdag 4 januari 2014 plaats vindt – gaat voor de 29e maal van start. De start en finish is vanaf sportpark “de Wiltsangh” Sportlaan 1 te Nunspeet.

Tevens wordt er dit jaar ook weer een wandeltocht georganiseerd onder de naam IJsboerderij Bonestroo wandeltocht. Met 3 afstanden, te weten 7, 14 en 21 km zijn deze ook zeer geschikt voor Nordic Walking. De start en finish hiervoor is ook vanaf het sportpark. Inschrijfgeld voor de wandeltocht is voor alle afstanden € 3,= per persoon. Inschrijven vanaf 10:00 uur. Voor iedereen is er een herinnering, aangeboden door IJsboerderij Bonestroo (tot uiterlijk 15:30 uur af te halen).

Parcours
Parcoursmeesters Jacob Bonestroo en Daniël Hendrikse zorgen i.s.m. hun leermeesters Gerrit Bouw sr., Jan Westhuis en medewerkers van de Gemeente Nunspeet dat het parcours er weer optimaal bij ligt.

Met zo’n 60 vrijwilligers is het 5-koppige bestuur de gehele dag in de weer om te zorgen dat alles weer tot in de puntjes verzorgd is.

Het verwachte deelnemersaantal ligt tussen de 400 en 600 deelnemers.

Al jaren doen uit geheel Nederland jong en oud mee aan de verschillende afstanden van de nieuwjaarsloop, de 1,3 km – 2,5 km – 5 km – 7 km – 14 km – 21,1 km (½ marathon).

Voor alle afstanden zijn er voor de top 3 bekers beschikbaar. Voor alle deelnemers is er een herinnering in de vorm van een medaille en tevens ontvangen zij een extra prijs aangeboden door Ready Sport Karssen Nunspeet/Epe. Voor alle deelnemers is er een herinnering in de vorm van een medaille.

Homar b.v. heeft € 250,00 beschikbaar gesteld voor verbetering van het record op de halve marathon die staat op 1:08:23.

Starttijden en inschrijfkosten Maxi Promo Nieuwjaarsloop:
 1,3 km 10:00 uur € 3,–
 2,5 km 10:30 uur € 4,–
 5 km 11:00 uur € 4,–
 7 km 12:45 uur € 5,–
 14 km 12:45 uur € 6,–
 21,1 km 12:30 uur € 7,–

Sponsoring en de crisis
Gelukkig kan men al jaren op een vaste groep sponsoren terugvallen, maar extra (financiële) hulp is altijd welkom. Om dit evenement te kunnen continueren heeft de Supportersvereniging extra financiële steun nodig ! Wilt u ook een (financieel) steentje bijdragen, zodat dit mooie evenement behouden kan worden, neem dan contact op met Heleen Hofman. U krijgt dan de mogelijkheden te horen en de tegenprestaties die de Supportersvereniging u kan bieden. Bel voor informatie met tel. nr. 06-46221891.

Lekker gezond
Om van die nare kilootjes van de feestdagen af te komen is dit hét evenement om het jaar sportief te beginnen. Dit jaar is er zelfs een keuze tussen hardlopen en wandelen (voor het hele gezin).
Smoesjes om het niet te doen zijn er niet want met diverse afstanden en mogelijkheden is de drempel niet zo hoog.Wie wil er nu niet lekker lopen door de mooie Nunspeetse bossen en omgeving. Hopelijk tot ziens op zaterdag 4 januari 2014 op sportpark “de Wiltsangh” aan de Sportlaan 1 te Nunspeet.

Wilt u meer informatie mail dan naar: supportersverenigingvvnunspeet@live.nl of bel naar één van de bovengenoemde telefoonnummers.

Wilt u van alle activiteiten van de Supportersvereniging vv Nunspeet op de hoogte blijven, meld je dan aan als vriend op: www.facebook.com/suppo.nunspeet

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-