Mediadvies Nunspeet genomineerd voor Ambitie Award

De Nunspeetse ondernemer Harm Jan Polinder (22) is met zijn bedrijf Mediadvies genomineerd voor de Ambitie Awards 2015 in de categorie Jong.

De Ambitie Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die gevestigd zijn op het gebied langs het Veluwemeer. De 22 jarige ondernemer heeft het mediabureau in de zomer van 2014 opgestart. Het bedrijf heeft inmiddels een behoorlijke orderportefeuille opgebouwd. Harm Jan Polinder: “We bedienen regionale en landelijke adverteerders om succesvol online en offline te adverteren. Dat doen we door middel van onderzoek en advies. Daarnaast kopen we de gekozen advertentieruimten ook daadwerkelijk in voor onze opdrachtgevers. Doel van mijn bedrijf is dat onze klanten beter adverteren tegen lagere kosten. Uiteindelijk moet elke euro die in adverteren gestopt wordt er ook weer uit komen. Die aanpak slaat aan, we groeien momenteel snel.”

Desgevraagd laat Aizo Krikke namens Ambitie Randmeren weten waarom Mediadvies genomineerd is: “Mediadvies is een ambitieus, jong en veelbelovend bedrijf. Harm Jan is ontzettend enthousiast en heeft het bedrijf op eigen kracht met eigen middelen opgezet. Juist om die redenen is hij wat ons betreft een uitstekende kandidaat voor de Ambitie Award in de categorie Jong.”

Mediadvies is gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw van de Inclusief Groep in Nunspeet. “Het is mooi om te zien hoeveel toegevoegde waarde het biedt door met verschillende bedrijven onder één dak met elkaar samen te werken.” De nominatie ervaart de ondernemer als een hele eer. “Het is een hele eer om voor zo’n prijs genomineerd te worden. Tegelijk zie ik zo’n nominatie als een aanmoedigingsprijs. Een eigen onderneming runnen is hard werken, dat zal de komende jaren niet gaan veranderen, deze nominatie moedigt aan om het ingeslagen spoor te volgen en aan de weg te blijven timmeren.”

Naast het runnen van z’n onderneming besteed Harm Jan Polinder ook tijd aan zijn politieke werk. Hij is vice-voorzitter van de landelijke SGP-jongeren en gemeenteraadslid voor de SGP in Nunspeet. Stemmen voor de Ambitie Award 2015 kan tot 1 december 2015 via randmeren.ambitiemagazine.nl/awards.

FullSizeRender

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-