MelvinBakker.nl

MelvinBakker.nl doet het even rustig aan…

Zoals u misschien de laatste tijd al merkte, zijn er minder update’s op MelvinBakker.nl geweest. Door omstandigheden heb ik onverwacht besloten om even te stoppen met de werkzaamheden voor zowel mijn opleiding, Radio & Tv Nunspeet als MelvinBakker.nl. Dit in verband met een hele drukke periode die ik afgelopen tijd heb gehad. Ik wil dit in de loop van de maanden weer gaan oppakken! MelvinBakker.nl wordt wel geüpdate met nieuwsberichten en live brandweer meldingen. Zo wil ik u toch nog een klein beetje op de hoogte houden!

Voor mensen die vragen of opmerkingen hebben kunnen contact opnemen met info@melvinbakker.nl.
U mag ook een bericht schrijven in mijn gastenboek of chatten via de live chat onder aan de website.

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet!

info@melvinbakker.nl

0341-770181

Advertentie´s

Hier adverteren? info@melvinbakker.nl
WhatsApp chat