Niet alleen Ashley (15) uit Harderwijk, maar ook vriend Chris, vermist

Niet alleen de 15-jarige Ashley van den Brink is vermist, ook haar vriend Chris Geerlings (17) is onvindbaar, meldt de moeder van Ashley. Dinsdag 7 januari is het meisje voor het laatst gezien. Ashley zou naar school, ‘Mijn School’ in Harderwijk, gaan maar is daar nooit aangekomen. De familie is inmiddels een zoekactie gestart via Facebook.

Volgens haar moeder had ze ‘wat kleding meegenomen, maar haar medicatie thuisgelaten’. Het gaat om anti-depressiva. Dit doet wellicht vermoeden dat Ashley niet met voorbedachte rade de benen heeft genomen.

Het tweetal is telefonisch niet te traceren. Inmiddels zijn alle adressen van vrienden en bekenden waar ze zouden kunnen zijn afgezocht.

Ashley heeft donkerbruin lang haar dat ze tot over de schouders draagt, bruine ogen en een blanke huidskleur. Ze is 1.62 meter lang en heeft een normaal/slank postuur. Op het moment van verdwijning droeg ze een zwart/witte jas met bontkraag, een donkere spijkerbroek en paars/roze Nike. Mensen die iets hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de moeder van Ashley, via: 06-81193387.

1470266_1455413798019657_1154757642_n
Bron: Stentor
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-