Nieuwe opleiding EHBO bij het Rode Kruis in Nunspeet

Heeft U altijd al met de gedachte gelopen om niet doelloos aan de kant te blijven staan bij een incident? Welnu hier is uw kans om alles te leren op het gebied van de Eerste Hulp.

Op maandagavond 28 november start er in het Rode Kruisgebouw een de Elburgerweg te Nunspeet weer een nieuwe opleiding EHBO. In 14 lesavonden wordt u wegwijs gemaakt in het aanleggen van een verbandje tot het herkennen en reageren op ziektebeelden. Hoe herken ik het verschil tussen een kneuzing en een breuk en wat moet ik doen. Wanneer moet ik 112 bellen of wanneer kan ik het af met een huisarts.

Allemaal facetten uit de vernieuwde opleiding EHBO.

De vernieuwde opleiding is veel breder geworden dan voorheen. Daar waar vroeger een aparte opleiding voor EHBO aan kinderen was, is deze nu helemaal geïntegreerd in de nieuwe cursus van het Oranje Kruis. Daarnaast wordt geleerd hoe men moet reanimeren op volwassenen , maar ook op kinderen. Tevens leert men hoe je hierbij een AED kunt gebruiken.

De gehele opleiding wordt afgesloten met een onafhankelijk examen door het Oranje Kruis. Aan de cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen, er zijn nog een paar plekjes vrij. Voor aanmelding kunt u contact opnemen via: opleidingen@rodekruisnunspeet.nl

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-