MelvinBakker.nl

Automobilist ramt drie politieauto’s en slaat over de kop

Nunspeet, Staphorst, Zwolle – De politie heeft zondagmiddag 7 april twee mannen aangehouden na een achtervolging. De bestuurder ramde tijdens zijn vlucht drie politieauto’s en sloeg op de A28 bij Nunspeet over de kop. Er vielen geen gewonden.

Agenten zagen zondagmiddag rond 13.15 uur een bestelbusje rijden bij oprit van de A28 bij Staphorst. Toen de agenten het kenteken van de auto controleerden, bleek dat er gestolen kentekenplaten op de bestelauto zaten.

De agenten gaven de bestuurder een stopteken maar de automobilist sloeg op de vlucht. Tijdens de vlucht hebben politie-eenheden de auto meerdere keren geprobeerd tot stoppen te dwingen. Daarbij heeft de bestuurder drie keer een politieauto geramd. Dit gebeurde onder meer bij knooppunt Hattemerbroek bij Zwolle. De automobilist over de A28 van Zwolle richting Amersfoort. Ter hoogte van Nunspeet verloor hij vermoedelijk de macht over het stuur waardoor het busje over de kop sloeg en in de middenberm belandde.

De twee inzittenden konden direct worden aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. Eén rijstrook van de A28 is afgesloten voor politieonderzoek.

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet!

info@melvinbakker.nl

0341-770181

Advertentie´s

Hier adverteren? info@melvinbakker.nl
WhatsApp chat