Politie zoekt getuigen van mishandeling naakte man in Hierden

De politie zoekt mensen die informatie hebben die de politie kan helpen bij het onderzoek naar een mishandeling in Hierden. De politie startte een onderzoek nadat mensen gebeld hadden dat er een potloodventer bij het Beekhuizerzand rond zou lopen.

Aan de Parallelweg troffen de agenten een man die vrijwel naakt rondliep, maar niet vrijwillig. Hij bleek mishandeld te zijn, zo zagen de agenten. Bovendien hadden de belagers vrijwel alle kleding van de man meegenomen. De agenten hebben zich over de man ontfermd en hem een deken tegen de kou gegeven.
De man vertelde op het politiebureau dat hij tijdens het wandelen door twee of drie mannen werd belaagd. Het slachtoffer werd geschopt en geslagen, en dus van zijn kleren beroofd. De politie zoekt mensen die hier mogelijk meer van gezien hebben. De politie heeft inmiddels al getuigen gehoord en buurtonderzoek gedaan.

Hebt u zondagmiddag 12 juli aan het begin van de middag op of rond het Beekhuizerzand twee of drie mannen gezien die hier iets mee te maken kunnen hebben? Eén van de daders had sportschoenen aan en was sportief gekleed met een donkere trainingsbroek met drie strepen. Of hebt u andere informatie waarmee de politie mogelijk ver zou kunnen komen in dit onderzoek? Belt u dan de politie via 0900-8844.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-