Politiebericht: Man gewond bij diefstal in woning Albertlaan Nunspeet

Maandagmorgen 8 april rond 10:40 uur is een bewoner van de Albertlaan gewond geraakt bij een diefstal uit zijn woning. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Uit de woning wordt een sieraad vermist.

Het slachtoffer overliep in zijn woning een insluiper. Tussen beide mannen ontstond een handgemeen, waarbij het slachtoffer met een hard voorwerp op z’n hoofd werd geslagen.

De insluiper zag hierdoor kans om er – via de tuin aan de Oosterlaan – rennend vandoor te gaan. Bij het kinderdagverblijf stapte hij in een geparkeerde auto die er vandoor ging in de richting Nunspeet. Het betreft een man van middelbare leeftijd met een getinte huidskleur. Hij heeft een stevig postuur en een bol hoofd. Hij droeg donkere kleding; mogelijk een blauwe spijkerbroek.

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat misschien verband houdt met deze gewelddadige diefstal wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Een mogelijke bezoeker aan het kinderdagverblijf – in een blauwe auto – kan getuige zijn geweest. Met hem / haar wil de politie graag in contact komen. Naar de diefstal wordt een onderzoek ingesteld.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-