Politiebericht: Politie onderzoekt mishandeling 16 jarige krantenjongen Nunspeet

De politie onderzoekt de mishandeling van een krantenjongen in Nunspeet. De tiener werd maandagochtend 21 januari zonder enige aanleiding op de Piersonstraat door twee jongemannen mishandeld. De politie zoekt getuigen.

De 16-jarige jongen was omstreeks 06.50 met zijn krantenwijk bezig. Op een gegeven moment kwamen er vanaf de Gerbrandystraat twee getinte jongens aanlopen. Zonder enige aanleiding kreeg de tiener enkele klappen van de kleinste van de twee.

De krantenjongen verweerde zich en op dat moment stapte de andere jongeman naar voren. Hij probeerde de Nunspeter met een mes te raken. Dit kon hij afweren, waarna het duo wegliep, terug naar de Gerbrandystraat.

De krantenjongen is eerst naar huis gegaan en heeft later de politie gebeld. Hij had een sneetje aan zijn hand en klaagde over buikpijn. Een buurtonderzoek leverde tot nu toe niets op.

Verdachten

De getinte jongemannen worden tussen de18 en 25 jaar geschat. De kleinste is ongeveer 1.70 cm lang, hij had een jas met grijze capuchon over hoofd en droeg een spijkerbroek. Verder had hij zwarte gympen aan.

De jongeman met het mes was ongeveer 1.95 à 2.00 cm lang. Hij droeg een grijze jas met een zwarte capuchon en spijkerbroek.

De tiener verklaarde nog wel, dat hij een wandelaar met een hondje en een fietser in de buurt had gezien. Mogelijk hebben zij tips voor de politie. Ook mensen die op het signalement van de twee jongemannen aanslaan, mogen bellen met 0900 – 8844.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

0341-770181

-advertentie-
×

Hallo!

Heb je een vraag, of wil je gewoon een gezellig gesprek?  Klik op mijn naam.. :-)

×