Politiebericht: Vrouw zwaar gewond na aanrijding met shovel

Hierden – Woensdag 12 december is aan het eind van de middag op de Brouwersbosweg een automobiliste ernstig gewond geraakt na een botsing met een shovel. De politie onderzoekt hoe de aanrijding is ontstaan.

De aanrijding vond plaats vlak bij de kruising van de Grevenhofsweg. Zowel de shovel als de auto reden over de Brouwersbosweg: de shovel kwam uit de richting van de Tweede Parallelweg, de automobiliste uit de tegenovergestelde richting. Hoe de botsing tussen de twee voertuigen vervolgens heeft plaatsgevonden is nog onduidelijk. De bestuurster van de auto, een 64-jarige vrouw uit Hierden, liep ernstig hoofdletsel op. Artsen van de traumahelicopter hebben ondersteund bij het stabiliseren van het slachtoffer, waarna ze per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder van de shovel bleef ongedeerd.

Onderzoek

Om achter de toedracht van de aanrijding te komen, neemt de politie een verklaring op van de shovelbestuurder. Ook heeft zij sporenonderzoek uitgevoerd op de locatie van de aanrijding. Door dat onderzoek is de weg woensdagavond tot ongeveer 20:30 uur afgesloten geweest.
IMG_5255

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-