Rabobank Noord Veluwe toert rond met € 150.000 voor clubs!

Voorgaande jaren organiseerde Rabobank Noord Veluwe drie grote finaleavonden voor verenigingen in het werkgebied.Daar vonden de uitreikingen plaats van de verdiende bedragen tijdens de Clubkas Campagne. Dit jaar was het anders. Medewerkers van de bank deelden € 150.000,- uit in de vijf verschillende gemeentes van de bank. In totaal ontvingen 374 clubs een cheque.

De verenigingen op de Noord-Veluwe kunnen een steuntje in de rug goed gebruiken. Om deze reden is het clubkasfonds met zijn bijbehorende Clubkas Campagne door Rabobank Noord Veluwe in het leven geroepen. Elk voorjaar kunnen de verenigingen hun kas spekken door deel te nemen aan de actie én leden van de bank op te roepen op hen te stemmen.

Er namen 374 verenigingen deel aan de Clubkas Campagne. De hoogte van de toegekende bedragen werd niet door de bank, maar door de leden van de bank bepaald. In de maanden maart en april konden leden stemmen op hun favoriete vereniging. Dit jaar brachten de leden van de bank een recordaantal stemmen uit: 21.571. Iedere stem was ongeveer € 7,50 waard. In totaal waren er in de vijf gemeenten ruim 600 (bestuurs)leden van de verschillende verenigingen aanwezig om hun cheque in ontvangst te nemen. Een mooie bijdrage aan het verenigingsleven op de Noord-Veluwe. Het totaal aantal deelnemende verenigingen in de gemeente Nunspeet was 74. Zij ontvingen samen 4.397 stemmen. De Top 3 in Nunspeet was Harmonie Nunspeet, Voetbalvereniging Nunspeet en Mannekoor Salvatori.

Het hoogste bedrag is dit jaar uitgekeerd aan de Harmonie Nunspeet. Zij ontving € 1.470,-. De meeste stemmen zijn, net als in 2016 en 2017, opgehaald door voetbalvereniging O.W.I.O.S., dat met 215 stemmen opnieuw de lijst aanvoerde. Aangezien zij een sponsorcontract heeft met de bank werd het bedrag gehalveerd.

Extra prijs – Stimuleringsprijs! Tijdens de aftrap van de Clubkas Campagne werden de aanwezigen geïnformeerd over het succesvol voeren van een campagne voor hun eigen verenigingen. Martin van Berkel van Clubbereik gaf veel tips en trucs om als vereniging meer exposure te genereren. Hij gaf de verenigingen de uitdaging mee om een campagne op te starten en de mogelijkheid om hiermee 500 euro extra te verdienen. Er werden drie van deze Stimuleringsprijzen verdeeld. Gedurende de campagneperiode kwamen verschillende verrassende en enthousiaste campagnes voorbij. De organisatie, waaronder Martin van Berkel, was zeer aangenaam verrast. Uiteindelijk koos Martin de drie winnaars, te weten; IJsclub De Flesse uit Oosterwolde, Elspeets Fanfarekorps uit Elspeet en A.Z.V.N. (Zaalvoetbalvereniging) uit Nunspeet.

De inzendingen vindt u terug op de website www.ledenrabobanknoordveluwe.nl. Foto’s en een filmpje van de cheque uitreikingen en een overzicht van alle verenigingen met de uit te keren bedragen vindt u binnenkort ook op deze website.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-