Respect voor NS personeel! – RespectvoorNS.nl in de lucht!

Sinds enkele dagen is de website respectvoorns.nl online. Melvin Bakker heeft samen met zijn vriendin, Lisette van Veen deze site opgezet met als achterliggende gedachte iedereen de goede kant van NS te laten zien. Het zijn veelal klachten die de boventoon voeren. Te denken valt aan vertragingen of de vele storingen.

Bakker wil benadrukken dat er ook leuke dingen ontstaan in de trein. “Liefde in de trein, een leuk verhaal met medepassagiers of met één van de medewerkers. Het zijn allemaal dingen die mensen op de website kunnen delen door middel van het kopje ‘leuke verhalen delen met andere mensen’.

In navolging van de website Hulpverlenerbedankt.nl kan men ook op deze nieuwe website een bedankje plaatsen richting het NS personeel of hen een ‘hart onder de riem steken’ bij het werk wat zij doen. Het initiatief komt van Melvin Bakker en zijn vriendin Lisette van Veen.

“Via deze website proberen wij te laten zien dat het NS personeel vrijwel machteloos staat als het gaat om dingen die gebeuren op het spoornet. Zo willen we laten zien dat het werk van het personeel enorm gewaardeerd wordt”. De NS laat in een reactie weten het een goed initiatief te vinden.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-