Rode Kruis collecte levert 3.289,51 euro op

Duizenden vrijwilligers gingen de derde week van juni, tijdens de Rode Kruis Week, met een collectebus langs de deuren om steun te vragen voor de regionale hulp van het Rode Kruis. Dit gebeurde ook in de gemeente Nunspeet.
 
De opbrengst van deze collecteweek bedroeg 3.289,51 euro. Deze opbrengst van deze collecte in de gemeente Nunspeet komt volledig ten goede aan de afdeling Nunspeet. Hiervan organiseren wij de lokale hulpverlening, reanimatiecursussen en andere noodhulpverlening. Ook het goed opleiden van onze vrijwilligers en alle inwoners van Nunspeet en omstreken is een belangrijke pijler van onze Rode Kruis afdeling.
 
Het Rode Kruis, afdeling Nunspeet bedankt iedereen voor zijn of haar gift!
 

Hier om te helpen
Het Rode Kruis staat altijd paraat; 30.000 vrijwilligers staan in Nederland klaar om te helpen. De hulpverleners worden ingezet bij noodsituaties, zoals een grote brand of overstroming, en onze EHBO-vrijwilligers helpen ook op evenementen en festivals. Daarnaast bereidt het Rode Kruis mensen voor op een noodsituatie, zodat zij zichzelf kunnen redden en oog hebben voor anderen in nood. 

 
Vrijwilligers zijn altijd welkom. Voor informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen via Info.nunspeet@rodekruis.nl of kijk op de website rodekruisnunspeet.nl 
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-