Rode Kruis collecteert in Nunspeet

Afdeling Nunspeet van het Rode Kruis collecteert van 14 juni tot en met 19 juni in Nunspeet. Gedurende het hele jaar houdt het lokale Rode Kruis zich onder andere bezig met EHBO-cursussen, reanimatiecursussen, evenementenhulp, hulp bij rampen en jeugd EHBO. Op dit moment houdt de afdeling zich ook bezig met de Covid-19 hulpverlening in de regio. Het Rode Kruis werkt met vrijwilligers en is afhankelijk van giften om haar belangrijke activiteiten te kunnen blijven voortzetten. Daarom zamelen zij ieder jaar tijdens de collecteweek geld in. De opbrengst van de collecte gaat geheel naar de Rode Kruis afdeling in Nunspeet.

“Iedere donatie draagt bij aan onze hulp in Nunspeet”

Het Rode Kruis staat op verschillende momenten klaar om hulp te bieden of om informatie te verstrekken. Zo is de hulporganisatie ook aanwezig op evenementen om EHBO te verlenen. Dit lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar in de organisatie hiervan gaat veel tijd en natuurlijk ook geld zitten. Zo moeten Rode Kruis vrijwilligers getraind worden, EHBO-benodigdheden inkopen en cursusmaterialen ontwikkelen.

“Het goed opleiden van onze vrijwilligers en alle inwoners van Nunspeet en omstreken is een belangrijke pijler van onze Rode Kruis afdeling.’’

Tientallen vrijwilligers gaan tijdens de collecteweek langs de deuren of staan op locatie om geld op te halen voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis in Nunspeet. U kunt het Rode Kruis steunen door een bijdrage te doen in de welbekende collectebus van het Rode Kruis. 

Op dit moment zoekt het Rode Kruis nog collectanten. Aanmelden kan bij de collectecoördinator B.Doornwaard. Telefoon: 06-50586416.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-