Scouting iets voor jou? Scouting Nunspeet start nieuw seizoen!

Op zaterdag 5 september start het nieuwe seizoen bij Scouting Nunspeet. Vanaf dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Zomerkampen
Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten: ze zijn in Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De Welpen (leden van 7 tot en met 11 jaar) waren te vinden in ’t Harde, waar ze onder andere hebben gewandeld op het Blotevoetenpad, op een zelfgebouwd vlot gevaren, gezwommen in het Veluwemeer en vrienden gemaakt met de Blauwe Vogel-groep die op hetzelfde terrein logeerde. De Scouts en Verkenners (11-15 jaar) hebben een week gekampeerd in Brexbachtal (Duitsland). Zij hebben daar onder andere een tweedaagse tocht gedaan en een reuzenschommel en keukentafels van houten palen gebouwd. De Explorers (15-18 jaar) hebben het nog verder gezocht, zij zijn ook naar het buitenland gegaan en waren in Zweden, waar ook zij een fantastisch kamp hebben beleefd.

Gave activiteiten!
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook primitieve wijze pizza’s bakken in een zelfgebouwde houtgestookte oven, abseilen en weekendkampen staan op het programma.

Laat je uitdagen!
Kan jij wel tegen een stootje en spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Kom dan eens bij ons kijken! Je kunt ons vinden aan de Zandenboslaan en de Elspeterweg in Nunspeet. Je mag drie keer gratis komen kijken. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.scoutingnunspeet.nl.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-