StoreNunspeet geopend

Een garage op het industrieterrein aan de Pascalweg 16 in Nunspeet is niet de meest voor hand liggende locatie voor een winkeltje. Toch is er sinds een week StoreNunspeet geopend door het echtpaar Els en Nico Boon. 

“Nico is gepensioneerd en stilzitten is niet echt ons ding. Daarom kwamen we op het idee om een winkel te beginnen.” De collectie bestaat  uit allerlei nieuwe artikelen voor een kleine prijs. “Onze artikelen zijn te koop voor prijzen van 1 tot 5 euro.” De collectie is divers, van kinderkleding tot gereedschap en van zaklantaarns tot leggings. “We verkopen allerlei artikelen voor een prijs waar zelfs de grotere warenhuizen en goedkoper kledingwinkels niet tegenop kunnen.”

Naast deze kleine artikelen verkoopt Nico op deze locatie ook boten, buitenboordmotoren en scooters. “Nico zat altijd al in de boten, vandaar dat we dat ook hier weer opgepakt hebben.” Het echtpaar is afkomstig uit Haarlem. “We kwamen vaak hier in de gemeente Nunspeet omdat we onze vakanties altijd hier doorbrengen. Het viel ons op dat er hier nauwelijks van dit soort winkeltjes zijn, terwijl er in Haarlem ontzettend veel zijn. Dat bracht ons op het idee om dit te beginnen.” Het mag nog wel wat drukker worden. “We zitten bijna naast de Praxis, dus op zich een goede locatie. Maar mensen moeten wel weten dat wij hier zitten, anders kom je hier niet.”

StoreNunspeet is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 aan de Pascalweg 16 in Nunspeet en buiten deze tijden ook op afspraak.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-