StouteCross Nunspeet stopt na 12 succesvolle jaren

De Stoute Cross Nunspeet, uitgegroeid tot een groots evenement en gedragen door vele sponsoren en vrijwilligers, stopt na 12 jaar. De reden van de beëindiging is dat een evenement van deze omvang niet meer te dragen is op vrijwillige basis.

Het evenwicht tussen leuk en risico raakte teveel uit balans. Wet- en regelgeving, papierdruk, financiële- en letselrisico’s hebben het bestuur dit besluit doen nemen. Ook omgevingsfactoren en het politieke klimaat werkten de Stoute Cross niet mee. Als organisatie kunnen wij niet anders zeggen dan dat we al die jaren van de lokale instanties, gemeente, politie, brandweer en Rode Kruis alle medewerking en volledige inzet hebben gehad en ook voor de toekomst voorzagen wij van deze instanties geen tegenwerking.

De Stoute Cross was een evenement dat het mogelijk maakte om op een georganiseerde manier lol te maken zoals in het dagelijks leven “verboden” is. Crossen in een weiland, met een biertje en een vuurkorf in het “openbaar” voor je tent en je eigen geluidsinstallatie, die ten tijde van het evenement even lekker voluit mag gaan! Waar maak je dat nog mee? Er zal zeker een aantal mensen zijn die nu staan te juichen, maar er zijn vele duizenden die de Stoute Cross zullen missen. Daar zijn we van overtuigd. Want de betrokkenheid was groot; een grote schare vrijwilligers en trouwe sponsoren van de Stoute Cross die wij zeer erkentelijk zijn, en waar de duizenden bezoekers hen dankbaar voor zijn, zullen geschiedenis worden.

Mede namens, Andries, Atti, Cees, Han en Margreet kijken wij terug op mooie jaren, en willen wij alle vrijwilligers, sponsoren, leveranciers, instanties, voormalige bestuursleden en andere betrokkenen bedanken voor het mede mogelijk maken van een evenement dat de boeken ingaat als ludiek en succesvol. En een evenement dat als voorbeeld neergezet kan worden qua veiligheid en samenwerkend organiseren.

Daar zijn wij trots op!

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-