De strijd om Miss Veluwade 2016 is gestreden!

Met 481 likes is Channah Vrieling de winnaar. De gehele Veluwade commissie feliciteert Channah en wenst haar heel erg veel plezier op de Veluwade van 2016! 

Channah stelt zich kort voor:

Mijn naam is Channah en ik ben 19 jaar oud. Ik ben net klaar met mijn eerste jaar HBO Verpleegkunde en ik heb een bijbaantje in het ziekenhuis St. Jansdal. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen en gezellige dingen te doen met vrienden.
Ook speel ik graag piano en hou ik van koken. Het lijkt me erg leuk om professioneel opgemaakt te worden door Judith van Improve en 4 dagen achter elkaar in de kapperstoel te zitten bij Hizi Hair in Harderwijk.

Dit jaar is het de 40ste editie van de Veluwade en ik voel me vereerd om mezelf de eerste Miss Veluwade te kunnen noemen! Elk jaar is de Veluwade weer de gezelligste week van het jaar en ik weet zeker dat het dit jaar weer onvergetelijk wordt!

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-