Telefoondieven uit Zwolle aangehouden in Nunspeet

Op donderdag 6 september 2018 omstreeks 13.45 uur werd Politie Nunspeet gebeld dat er twee mannen een mobiele telefoon hadden gestolen uit een coffeeshop in Zwolle.
 
Eén van de mannen leidde het slachtoffer in de shop af terwijl de andere man snel de telefoon wegnam. De mannen verlieten toen vlug de coffeeshop waarna de diefstal werd ontdekt. Het bestolen slachtoffer ging direct achter het heerschap aan en wist de telefoon terug te krijgen. De dieven gingen er daarna snel vandoor. Het slachtoffer was zo scherp om nog een foto van de auto van de mannen te maken waarop het kenteken duidelijk zichtbaar was.
 
Van de meldkamer kregen zij het verzoek om ons op te stellen langs de snelweg aangezien er een kans was dat de mannen zich via de snelweg uit de voeten wilden maken. Op een gegeven moment kwam het voertuig met daarin de boeven voorbij oprit Nunspeet/Epe rijden. Na een volgteken hebben zij de bestuurder staande gehouden op de Elspeterweg in Nunspeet. In het voertuig zaten de mannen die de mobiele telefoon gestolen hadden. Na contact met de officier van justitie kreeg de politie toestemming om beide heren buiten heterdaad aan te houden. De dieven zijn overgebracht naar het cellencomplex in Apeldoorn waar zij verhoord zijn. Zij mogen zich op een later tijdstip verantwoorden voor de rechter.
-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-