Van 29 juli t/m 2 augustus (bijna) geen treinen tussen Amersfoort-Zwolle

ProRail werkt aan vernieuwingen tussen Amersfoort en Zwolle. Hierdoor rijden er van woensdag 29 juli t/m zondag 2 augustus beperkt of geen treinen tussen Amersfoort en Zwolle.

ProRail vernieuwd samen met de gemeente Harderwijk en NS het station en de stationsomgeving in Harderwijk en bouwen in die gemeente twee onderdoorgangen. Rijkswaterstaat bouwt ter hoogte van de A1 bij Amersfoort een nieuw viaduct met ruimte voor een aan te leggen derde rijstrook. Omdat dit viaduct over het spoor gebouwd wordt en ProRail de bovenleiding aan moet passen, is er op het moment van de werkzaamheden geen treinverkeer mogelijk. Door het combineren van diverse werkzaamheden op het traject proberen we de hinder voor treinreizigers te beperken.

Data

In Harderwijk wordt in deze periode hard gewerkt aan beide onderdoorgangen. Naar verwachting wordt het tunneldeel ter hoogte van de Weisteeg op donderdag 30 juli ingehezen en het tunneldeel ter hoogte van het station op vrijdag 31 juli ingeschoven.

In verband met de werkzaamheden rijden er van woensdag 29 juli t/m zondag 2 augustus op het hele traject Zwolle-Amersfoort geen Intercity’s (omreisadvies via Deventer/Amsterdam Zuid).

Op woensdag 29 en donderdag 30 juli rijden er tussen Putten en Nunspeet geen treinen maar NS-bussen.
Op vrijdag 31 juli t/m zondag 2 augustus rijden er tussen Amersfoort Schothorst en Nijkerk geen treinen maar NS-bussen.

Bereid uw reis goed voor

De vernieuwingen hebben op de genoemde data effect op de dienstregeling van NS. Daardoor ontstaan er tussen Amersfoort en Zwolle helaas langere reistijden of zal gebruik moeten worden gemaakt van vervangendvervoer per bus. Wij vragen uw begrip voor dit ongemak
en adviseren u ruim voor vertrek de reisplanner via ns.nl te raadplegen voor actueel reisadvies. Voor meer informatie kunt u ook kijken op ns.nl/treinverkeeramersfoortzwolle.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-