Veiligheidsdag Nunspeet groot succes!

De veiligheidsdag die zaterdag gehouden werd in Nunspeet was een zeer groot succes. Zowel brandweer, politie, ambulance, en o.a het rode kruis gooide haar deuren wagenwijd open.

Op het terrein rond de brandweerkazerne werden door de gezamenlijke hulpdiensten diverse demonstraties geven. Hoe er samengewerkt werd om een slachtoffer na een ongeval uit een auto te bevrijden. Maar ook  aanhouding van agressieve personen door de politie en ongevallen met gevaarlijke stoffen stonden op het programma.

Aan de Waterweg 35 in Nunspeet opende de Bereden Politie van 10.00 tot 15.00 uur ook haar deuren voor het publiek. Tijdens de dag stonden demonstraties van de politieruiters en -paarden op het programma. Bezoekers kregen onder andere aanhoudingen te paard en ME-charges te zien. Daarnaast konden ze een kijkje nemen bij de training van jonge politiepaarden en in het stallencomplex was er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige politieagenten. Ook was deze dag politiehelikopter aanwezig.

-advertentie-

Hallo, ik ben Melvin!

Profile Photo

Melvin Bakker

In en rondom Nunspeet

info@melvinbakker.nl

-advertentie-